Altanafskærmning

Afhængig af hvilken altanafskærmning, du vælger, kan du opleve et markant forbedret lysindfald og en fornemmelse af at din bolig er udvidet med ekstra m2. Med en altan afskærmning fra LE Glas får du læ fra vinden og afskærmning af støj, snavs og forurening.

LE Glas producerer altanafskærmning på bestilling, så den passer præcist til din bolig. Når du bestiller et tilbud, kan du allerede inden for 24 timer få et prisoverslag, der giver en indikation af prisen din altanafskærmning, inkl. montering og eventuelt tilbehør. LE Glas foretager gratis kontrolmåling, udført af en faguddannet glarmester, der samtidig kan rådgive dig omkring altanafskærmningen samt høre dine ønsker til tidsplan for opgavens udførelse. På den baggrund udarbejder LE Glas endeligt tilbud.

Glasgelænder fra LE-Glas

Moderne, udendørs gelænder til altan og terrasse kan kombineres med glas og alu eller stål med stolper eller uden.

Glasværn og glasafskærmning til altan og terrasse

Med et rammeløse glasgelændere få du en moderne og funktionel altan eller balkon, som kan tilpasses netop dit behov.

Glasværn og glasafskærmning til altan og terrasse

Sikre, rammeløse glasgelændere med ubrudte gennemsigtighed giver lys og åbenhed.

 

Hos LE Glas tilbyder vi altid gratis opmåling til altanafskærmning.

Det betyder du ikke har ansvaret for målene. Dette er med til at sikre dig et sikkert glasværn som du bliver glad for. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos LE Glas. LE Glas tilbyder montering af glasværn i hele Danmark. Vores team af Glarmestersvende er klar til at montere dit nye glasværn.

Vi specialdesigner og producere din altanafskærmningen således at du får en elegant løsning i minimalisktisk galvaniseret stål beslag, som du vil få stor glæde af i mange år.

LE Glas producerer altanafskærmninger i personsikret lamineret hærdet glas. Det laminerede sikkerhedsglas har et indbygget plastfolie, som fastholder glassplinterne i tilfælde af brud. Dermed minimeres risikoen for skæreulykker.

Med en altanafskærmning forbedrer du energieffektiviteten i boligen, om vinteren tager altanafskærmningen fra i forhold til kulden udefra, så stuetemperaturen øges, og om sommeren lader du blot døren stå på klem eller helt åben. 

LE Glas forhandler kvalitets produkter fra Q - Railing Det bedste inden for gelændersystemer: smukt design, fantastisk kvalitet og enestående sikkerhed. Billeder mm er venligst udlånt fra Q - Railing.

Her kan du bestille et gratis konsulentbesøg og få lavet en opmåling