Altanafskærmning

Altanafskaermning fra LE Glas
altanafskaermning-fra-le-glas-q-ralling
Glas afskærmning af altan

Altanafskærmning er en effektiv måde at udnytte boligens fulde potentiale.

Afhængig af hvilken altanafskærmning, du vælger, kan du opleve et markant forbedret lysindfald og en fornemmelse af at din bolig er udvidet med ekstra m2. Med en altan afskærmning fra LE Glas får du læ fra vinden og afskærmning af støj, snavs og forurening. 

LE Glas producerer altanafskærmning på bestilling, så den passer præcist til din bolig. Når du bestiller et tilbud, kan du allerede inden for 24 timer få et prisoverslag, der giver en indikation af prisen din altanafskærmning, inkl. montering og eventuelt tilbehør. LE Glas foretager gratis kontrolmåling, udført af en faguddannet glarmester, der samtidig kan rådgive dig omkring altanafskærmningen samt høre dine ønsker til tidsplan for opgavens udførelse. På den baggrund udarbejder LE Glas endeligt tilbud. 

Med altanafskærmning fra LE Glas få du en moderne og funktionel altan eller balkon, som kan tilpasses netop dit behov. Altanafskærmningen kan kombineres med glas og alu eller stål. Vi specialdesigner og producere din altanafskærmningen således at du får en elegant løsning i minimalisktisk galvaniseret stål beslag, som du vil få stor glæde af i mange år.

 

 

Med en altanafskærmning forbedrer du energieffektiviteten i boligen, om vinteren tager altanafskærmningen fra i forhold til kulden udefra, så stuetemperaturen øges, og om sommeren lader du blot døren stå på klem eller helt åben. 

LE Glas hjælper dig gerne med at gøre din altan eller balkon mere anvendelig, f.eks. med en altanafskærmning i minimalistisk galvaniseret stål og elegant glas, som giver et flot udsyn og lysindfald i boligen. En altanafskærmning giver dig mulighed for at nyde din morgenkaffe i den friske luft hele året rundt, uanset vejret udenfor. 

LE Glas producerer altanafskærmninger i personsikret lamineret hærdet glas. Det laminerede sikkerhedsglas har et indbygget plastfolie, som fastholder glassplinterne i tilfælde af brud. Dermed minimeres risikoen for skæreulykker.

LE Glas kan tilpasse altanafskærmningen så den ændrer din facade mindst muligt. 

LE Glas forhandler kvalitets produkter fra Q - Railing Det bedste inden for gelændersystemer: smukt design, fantastisk kvalitet og enestående sikkerhed. Billeder mm er venligst udlånt fra Q - Railing.