Bruseafskærmning

LE Glas's bruseløsninger sortiment består af  brusedøre, brusehjørner og brusevægge i høj kvalitet. Vi tilbyder færdig bruseløsninger som tilpasses efter dine mål. Herudover producere vi gerne specialløsninger. Du kan vælge bruseløsning ved at klikke på menuen til højre, hvor du også finder flere informationer og tilbehør. 

Her kan du bestille et gratis besøg og få lavet en opmåling til en bruseløsning, som er tilpasset 100 % til dit badeværelse

Rengøringsvenlig og kalkafvisende overfladebehandling

Glas i badeværelset er elegant og nemt at gøre rent og giver mange muligheder. Først og fremmest udgør glas en let og elegant løsning for at afskærme effektivt mod vand. Samtidig fremstår badeværelset lysere og større. Glas kan fås som klart, tonet eller matteret og kan fås med rengøringsvenlig og kalkafvisende overfladebehandling. 

Sammensæt din bruseløsning

Du kan sammensætte brusedøre, brusevægge eller brusehjørner, så de passer bedst til dit badeværelse. Et stort badeværelse kan ofte bære en eller flere faste glasvægge, der monteres i gulv eller på væg, med elegante beslag eller skinner. 

Skrå vægge

Er dit badeværelse lille, kan det ofte være en løsning at montere et brusehjørne bestående af to brusedøre på en måde, så glasdørene kan foldes op ad badeværelsets vægge, når brusehjørnet ikke er i brug.

Du kan vælge håndtag på brusedørene hvor håndklæderne kan hænge. På den måde udnytter du pladsen optimalt. Skrå vægge giver særlige udfordringer i et badeværelse, her kan flotte løsninger med skrå glasvægge etableres, hvor den nederste trekant f.eks. kan afskærmes og indrettes med glashylder til håndklæder el.lign.

 Gratis opmåling og montering til en fornuftig pris!

Hos LE Glas tilbyder vi altid gratis opmåling til din bruseløsning. Vi ved godt du kan måle, men nye som gamle badeværelser kan have lidt skævheder, så derfor tilbyder LE Glas gratis opmåling i Storkøbenhavn. Det betyder du ikke har ansvaret for målene. Dette er med til at sikre dig en bruseløsning som du bliver glad for. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos LE Glas.

LE Glas tilbyder montering af bruseløsninger i hele Danmark. Vores team af Glarmestersvende er klar til at montere din nye bruseløsning. Mulighederne er mange. Gå gerne på opdagelse i LE Glas’ galleri eller besøg vores show room. Klik på den bruseafskærmning, du ønsker, og udfyld bestillingsformularen, hvorefter du modtager et uforpligtende tilbud med efterfølgende gratis kontrolmåling. Du er desuden velkommen til at kontakte os telefonisk.