COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Hvem er vi

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

LE Glas Aps
Vadstrupvej 77
2880 Bagsværd
CVR-nr: 35954716
Tlf: 29842094

Vores webstedsadresse er: https://leglas.dk - https://leglas.dk/Webbutik

Vores hjemmeside anvender cookies og lignende teknologier til at indsamle og behandle oplysninger om vores besøgendes brug af vores hjemmesider og ydelser.

I denne cookiepolitik kan du læse om, hvad cookies er samt om vores brug af cookies og lignende teknologier. Cookiepolitikken gælder for vores og vores samarbejdspartneres brug af cookies og lignende teknologier på følgende hjemmesider:

Hvad er cookies?

En cookie er en datafil, der overføres til din enhed (fx din mobiltelefon eller din computer) med henblik på at registrere oplysninger. For eksempel kan en type cookie gøre det muligt for vores hjemmesider at genkende din browser, mens en anden cookie kan gemme dine præferencer og anden information.

Din browser kan indeholde indstillingsmuligheder, der gør det muligt for dig at afvise cookies eller kræve, at du enkeltvist godkender alle cookies, der placeres på din enhed. Bemærk venligst, at visse dele af vores hjemmesider måske ikke fungerer efter hensigten, eller måske slet ikke fungerer, hvis du ikke tillader cookies. Se nedenfor for yderligere vejledning om, hvordan du sletter eller afviser cookies.

Der anvendes to typer cookies på vores hjemmesider navnlig “persistent cookies” og “session cookies”. Session cookies vil normalt udløbe, når du lukker din browser. Persistent cookies fortsætter med at være placeret på din enhed, efter du lukker din browser, og de kan blive anvendt igen, næste gang du tilgår en af vores hjemmesider.

Vi anvender vores cookies til forskellige formål, herunder

  • at muliggøre, facilitere og strømline vores hjemmesiders funktionsdygtighed på tværs af forskellige hjemmesider, enheder og browser sessioner og afhængigt af dine indstillinger.
  • at forenkle din adgang til og brug af vores hjemmesider og gøre adgangen mere smidig.
  • at monitorere og analysere ydelsen, driften og effektiviteten af vores hjemmesider, så vi kan forbedre og optimere dem.

Vores forretningspartnere placerer også cookies på din enhed. Vores partneres cookies placeres med henblik på at indsamle oplysninger, så de kan levere ydelser til os. Cookies placeret af vores partnere inkluderer følgende:

Google:

www.google.com/analytics/

Google
LLC 1600 Amphitheatre
Parkway Mountain View
CA 94043 USA

Hvis du ønsker at forhindre vores hjemmesiders eller andre hjemmesiders placering af cookies, eller hvis du ønsker at slette de cookies, der allerede er placeret på din enhed, anbefaler vi, at du anvender følgende vejledninger afhængigt af din browser:

Hvis din browser ikke fremgår ovenfor, eller hvis linket ikke giver dig den hjælp, du har brug for, anbefaler vi, at du klikker på “Hjælp-funktionen” i din browsers værktøjslinje eller søger på “cookies” i kombination med navnet på din browsers navn på internettet.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos LE Glas ApS, skal du rette henvendelse på info@leglas.dk eller telefon 31343042. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.