Glarmesterarbejde

Glarmester LE Glas København, Bagsværd, Gladsaxe

Glarmesterarbejde

Glarmester & Vinduesmester LE Glas er din lokale Glarmester i København, Bagsværd, Gladsaxe, Lyngby, Herlev. 

Vi specialist i individuelt tilpassede løsninger inden for glas og varetager alle typer af glarmesteropgaver.

Alt glarmesterarbejde i forbindelse med nybyg, ombyg samt tilbyg og reparation og vedligeholdelsesarbejde udføres i top kvalitet og til gode priser.

 

Butiksruder og facader

Glarmester LE Glas er eksperter i alle former for butiksruder, butiksvinduer, forretningsruder samt butiksdøre i sikkerhedsglas efter specialmål.

Vi altid klar med råd og vejledning omkring måltagning, design når du skal bygge nyt eller renovere din butikfacade eller udskifte butiksruder. Vi hjælper efter indbrud og hærværk. 

Energiruder

Energiruder fra LE Glas produceres som KLIMAPLUS argon lavenergiruder klasse A med varm kant, og isolerer tre gange bedre end ældre termoruder. 

Energiruder reducerer problemer med kondens og kuldenedfald, vi kender fra almindelige ruder. Det giver bedre indeklima og øger din sundhed.  

Det er forunderligt, hvad man kan med glas. Og hvad lyset gør ved mennesker. Hos Glarmester & Vinduesmester LE Glas er vi drevet af fascination af det materiale, vi arbejder med. Vi følger godt med i den rivende udvikling, vi oplever inden for glasprodukter. Vi er alle faguddannede med mange års erfaring. Og vi er stolte af vores håndværk! Den største motivation er glæden vores kunder oplever, når lyset strømmer ind gennem en smuk bruseløsning eller glasvæg, hvor der før stod en kedelig mørk væg. Og når smukke vinduer giver husfacaden et løft ud over at fjerne kondens og kuldeindfald. Glarmester & Vinduesmester LE Glas er din lokale Glarmester i Bagsværd, Gladsaxe, Lyngby, Herlev. Når du vælger os er kvaliteten i top og priserne rimelige