Glasgelænder trappe old version

glasvaern-balkon-le-glas-q-ralling-privat-bolig
glasvaern-balkon-le-glas-q-ralling
glasvaern-trappe-fra-le-glas

Glas gelænder - glasværn i aluminium eller rustfri stål med personsikret klart eller matteret glas til terrasse og trapper

LE Glas designer, opmåler og monterer glas gelænder og glasværn i aluminium eller rustfrit stål med personsikret glas til både indendørs og udendørs brug. Løsningen kombineres med et udvalg af klemmebeslag og håndlister, således at vi kan hjælpe dig med at sammensætte dit glas gelænder eller glasværn efter specifikke mål og ønsker, så du få en elegant og stilren løsning.

Glasværn- glas gelænder kan også bruges langs trappen indenfor, både som gelænder og til afskærmning af rum under trappen. Det giver ikke kun lys under trappen hvor der normalt vil være ”mørkt” men øger også lysmængden i de rum og niveauer trappen forbinder. Udføres trappens sideafskærmning samtidig i glas, som er monteret med klembeslag, kan din trappe få et et let og svævende udtryk.

Sikkerhed har højeste prioritet hos  LE Glas.

Et glasværnsystem fra LE Glas skal først og fremmest forhindre fald, hvor der er risiko for dette. De steder, hvor der er risiko for at falde på grund af niveauforskel  på mere end en halv meter (0,5m), designer og monterer LE Glas vores gelændersystemer jvf. BR15 – Bygningsreglementet samt DS/INF 119.

LE Glas anbefaler lamineret sikkerhedsglas, hvor der er hensyn at tage til personsikkerhed. Et glasværn produceret i aluminium eller rustfrit stål med lamineret glas anvendes både ude og inde. Lamineret sikkerhedsglas har et indbygget plastfolie, som fastholder glassplinterne i tilfælde af brud. Da lamineret glas således ikke splintrer, minimeres risikoen for skæreulykker. Lamineret glas anbefales derfor bl.a. hvor børn er i nærheden. 

Gratis opmåling og montering til en fornuftig pris!

Hos LE Glas tilbyder vi altid gratis opmåling til glasværn i Storkøbenhavn. Det betyder du ikke har ansvaret for målene. Dette er med til at sikre dig et sikkert glasværn som du bliver glad for. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos LE Glas. LE Glas forhandler kvalitets produkter fra Q - Railing Det bedste inden for gelændersystemer: smukt design, fantastisk kvalitet og enestående sikkerhed. Billeder mm er venligst udlånt fra Q - Railing.