Glasdøre

Glasdørene produceres på mål - manuelle eller med automatik

Glasdøre giver et elegant og lyst og åbnet rum, og skaber ro på kontoret eller i hjemmet. Glasdøre kan med fordel anvendes til rum, der er fattige på lys, f.eks. entreer og gange. Glasdøre kan også være en ideel løsning til at skabe en større sammenhæng mellem rummene, og dermed også skabe en større synlighed og samhørighed mellem f.eks. kollegaer, der udfører deres arbejde i forskellige rum. Klik på billedet nedenfor for større billede og produkt information.

 

UNICA Chalet glasdør
UNICA Chalet glasdør

Denne helglasdør er selvlukkende, hvilket betyder, at den selv finder lukkepunktet, når den nærmer sig lukket position. Den klare fordel ved især store glasdøre er, at de lukker meget lys ind i rummet. Dørene tilpasses efter mål og ønsker. &n [...]

UNICA Glas skydedør på skinner
UNICA Glas skydedør på skinner

Denne elegante glasskydedør åbner og lukker i en skinne. Skinnen kan monteres på væggen eller i loftet, og giver dig dermed en god fleksibilitet. I gulvet sidder der et lille beslag, som holder glasset lige, når du åbner og lukker døren. &nbs [...]

UNICA helglasdør
UNICA helglasdør

En stor og flot glasdør med beslag af top-kvalitet, placeret i top og bund. Døren er selvlukkende, hvilket vil sige, at den selv finder lukkepunktet, når den nærmer sig lukkeposition. Løsningen er meget velegnet til moderne hjem med højt til l [...]

UNICA skydedør på rør
UNICA skydedør på rør

Denne skydedør åbner og lukker ved hjælp af et rør på væggen, hvorpå døren hænger. Løsningen er meget let og elegant og har den fordel, at den ikke optager plads, da den ikke åbner ud i rummet. Der sidder desuden et lille beslag i gulvet som g [...]

 

Glastyper

LE Glas tilbyder flere elegante glasdøre og glas - skydedøre i form af både almindelige døre og flotte og pladsbesparende skydedøre. Glasdøre kan desuden leveres i et stort udvalg af forskellige glastyper, klar glas, matteret glas og beslag, og tilpasses dine individuelle ønsker og eksakte mål.

Dørautomatik

Vi leverer komplette løsninger med beslag, pumper og greb. LE Glas forhandler af bl.a. Dorma beslag – et førende produkt, der står for høj kvalitet, funktionalitet og design.

Sikkerhed og CE-mærkning

Alle glasdøre fra LE Glas er CE-mærket og leve helt op til de gældende normer og krav.
Når vi tilbyder glas til kontor og hjem, sørger vi for den bedste sikkerhed. Derfor er vores løsninger produceret i sikkerhedsglas. Det vil sige, at vi tilpasser glasset til de enkelte løsninger, hvad enten det er værnglas, skillevægge, glasdøre.

Rådgivning 

Glarmester LE Glas yder individuel rådgivning ved valg af glasdøre for at finde den glasløsning, der er bedst for dig. LE Glas tilbyder desuden gratis opmåling.

Skal du bruge glasdøre og- skydedøre, glasvæg? Så kontakt LE Glas ved at klik her og få et uforpligtende tilbud på din nye glasdøre løsning.