Glasgelænder

Glasværn til tagterrasse fra LE Glas
Glasværn fra LE Glas
Glasværn fra LE Glas

Tilføj et moderne look til din altan eller balkon med et robust arkitektonisk stilfuldt glasgelænder fra LE Glas. Den fine finish og den uforstyrret udsigt giver en følelse af mere plads, da lyset reflekteres gennem glasgelænderet. Glasgelænder fra LE Glas er produceret i modstandsdygtige materiale og er meget holdbare og fri for korrosion.

 

Hos LE Glas, sætter vi en ære i at leverer arkitektoniske modulære glasgelænder.

Er du er på udkig efter at indrette din altan eller balkon med et stilfuldt elegant glasgelænder, kan vi hjælpe dig. Vi er specialister i at designe og montere stilfulde moderne glasgelændere i rustfrit stål med fokus på faldsikkerhed.

 

Bestil et uforpligtende tilbud på glasgelænder

Du er velkommen til at Kontak os hvis du har spørgsmål eller behov for rådgivning om glasværn eller glaslæhegn. Vi tager os gerne tid til en snak om dine ønsker og forventninger, så vi bedst muligt kan vejlede dig og finde den helt rigtige løsning til dig. 

Vi er professionelle, faguddannede glarmestre med stor erfaring inden for alle typer af glasværne - glasrækværk - glaslæhegn til altaner, terraser, trapper mm. LE Glas er specialiseret i individuelle løsninger, der tilpasses efter din bolig og de ønsker og behov, du har som kunde.

Vi bistår dig i hele processen med både opmåling, rådgivning om sikkerhed, bestilling og montering.

Her kan du bestille et gratis konsulentbesøg og få lavet en opmåling