Glasvægge – glasdøre privat bolig

Skydedør på skinner
Helglasdør fra LE Glas
Glasskydedør

Glasvæg

Glasvægge giver et enkelt og elegant udtryk. Med klart glas får du en løsning, der tager minimalt lys fra rummet. Hvis du ønsker at skærme af for indkig, kan du i stedet vælge matteret glas. Glasdøre giver et elegant og lyst og åbnet rum, og skaber ro  i hjemmet. Glasdøre fås med en automatisk hæve/sænke lydskinne, testet for øget lydtæthed. Glasdørene fås både med elegante hængsler i top og bund eller i en slank alu - karmkonstruktion.

 

Glasskillevægge

Glasskillevægge kan indgå som en del af designet i dit hjem og giver et flot æstetisk look. En skillevægge i glas kan således fås i flere farvekombinationer, der kan bringe nyt liv til omgivelser, der ellers er afdæmpede og ensartede. Hos LE Glas kan du desuden få special fremstillet glasvægge med motiver, du selv vælge

 

 

Personsikret glas.

Glasset produceres som personsikret hærdet glas og ofte i 10 mm hærdet glas og samles med en alu ramme. Såfremt der stilles større krav til lydisolering, leveres glasvæggen med lamineret glas der samles i en aluramme og fuge. 

Profiler

Profilerne er slanke så glassets flotte egenskaber er i fokus. Profilerne til glasvægssystemet er udviklet, så det er let for dig at montere hele systemet. Der er både faste U-profiler og klikprofiler i L-form, så det er enkelt at få glasset sat op, og samtidig giver det et flot og elegant finish. Vores glasvægge samt glasdøre leveres med elegante hængsler, låsekasse samt greb i aluminium.

Vores glasvægge er CE-mærket og opfylder gældende normer og krav

Når vi tilbyder glas til kontor og hjem, sørger vi for den bedste sikkerhed. Derfor er vores løsninger produceret i sikkerhedsglas. Det vil sige, at vi tilpasser glasset til de enkelte løsninger, hvad enten det er værnglas, skillevægge, glasdøre.