Glasvægge- døre til kontor

Med glasvægge kan du inddele kontoret i flere rum eller skærme arbejdspladsen af for en del støj. Med klart glas får du en løsning, der tager minimalt lys fra rummet. Hvis du ønsker at skærme af for indkig, kan du i stedet vælge matteret glas. Med en glasvæg og - glasdør fra LE Glas opfyldes alle krav til sikkerhed samt lydkrav der måtte være til glasvæggen samt glasdøren.

Glasvægge fra LE Glas er en komplet løsning, som er hurtig og enkel at montere og fleksibelt, så det kan sammensættes efter ønsker og behov, og det monteres nemt med elegante - profiler og glasdør. Glasdøre giver et stilrent udtryk og kan fås både med diskrete hængsler i top og bund eller i en slank karmkonstruktion for at øge tætheden.

Glasvægge - Glasdøre fra LE Glas

Glasvægge

Glasvægge giver et enkelt og elegant udtryk med slanke profiler så glassets flotte egenskaber er i fokus.  Glasvæggen monteres med U-profiler, så det er enkelt at få glasset sat op, og samtidig giver det et flot og elegant finish.

Dorma DG glasdøre

Glasdøre

Glasdøre kan leveres med en automatisk hæve/sænke lydskinne, testet for for øget lydtæthed. Glasdørene fås både med elegante hængsler i top og bund eller i en slank alu - karmkonstruktion

Glasvægge - Glasdøre fra LE Glas

Profiler

Profilerne er slanke så glassets flotte egenskaber er i fokus. Der er både faste U-profiler og klikprofiler i L-form, så det er enkelt at få glasset sat op, og samtidig giver det et flot og elegant finish.

CE-mærket og opfylder gældende normer og krav

Når vi tilbyder glas til kontor og hjem, sørger vi for den bedste sikkerhed. Derfor er vores løsninger produceret i sikkerhedsglas. Det vil sige, at vi tilpasser glasset til de enkelte løsninger, hvad enten det er værnglas, skillevægge, glasdøre.

Sikkerhed og CE-mærkning

Alle LE Glas glasvægge er CE-mærket, og lever op til de højeste krav på markedet. Glasset er hærdet, så at glasset tåler belastninger betydeligt bedre end almindeligt glas, men ikke at det ikke kan gå i stykker. Derfor skal der meget til, før det går i stykker. Samtidig betyder det, at glasset bliver til små ufarlige stykker, hvis et brud skulle forekomme, hvilket giver tryghed og sikkerhed.

LE Glas glasvægge bliver ordreproducerer. Glasset produceres som personsikret hærdet glas og ofte i 10 mm hærdet glas og samles med en alu ramme. Såfremt der stilles større krav til lydisolering, leveres glasvæggen med lamineret glas der samles i en alu ramme og speciel fugefuge. Vores glasvægge samt glasdøre leveres med elegante hængsler, låsekasse samt greb i aluminium.

Samarbejde med arkitekter og ingenører

Hos LE Glas benytter vi os ikke af standard glasvægge løsninger. Det er arkitekten eller bygherrens ønsker og behov, som vi løser. Vi byder ind med faglige vurderinger og faktuelle oplysninger om, hvad der kan lade sig gøre inden for glas.

Hos LE Glas tilbyder vi altid gratis opmåling.

Vi tilbyder gratis opmåling i Storkøbenhavn. Det betyder du ikke har ansvaret for målene. Dette er med til at sikre dig en glasløsning som du bliver glad for. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos LE Glas. LE Glas tilbyder montering af glasvæggeløsninger i hele landet.