Glasvægge

Glasvæg system til kunde i Ballerup
Glasdør fra LE Glas
Glasvæg

Med en indvendig glasvæg kan du inddele hjemmet i flere rum eller skærme arbejdspladsen af for en del støj. Med klart glas får du en løsning, der tager minimalt lys fra rummet. Hvis du ønsker at skærme af for indkig, kan du i stedet vælge matteret glas. Med en glasvæg og - glasdør fra LE Glas opfyldes alle krav til sikkerhed samt lydkrav der måtte være til glasvæggen samt glasdøren.

 

Personsikret glas

LE Glas glasvægge bliver ordreproducerer. Glasset produceres som personsikret hærdet glas og ofte i 10 mm hærdet glas og samles med en alu ramme. Såfremt der stilles større krav til lydisolering, leveres glasvæggen med lamineret glas der samles i en alu ramme og speciel fugefuge. Vores glasvægge samt glasdøre leveres med elegante hængsler, låsekasse samt greb i aluminium.

 

 Switch-glas

Hensynet til både kunder og personale betyder, at en række virksomheder ønsker at kunne sidde diskret og uforstyrret når der holdes møder, men samtidig have mulighed for fuldt lysindfald, når der ikke er kundemøder. Hvis du har behov for den form for fleksibilitet, er switch-glas en genial løsning. Switch-glas funger sådan, at du kan aktivere glassets tilstand, så du bestemmer, om det skal være mat eller gennemsigtig tilstand.  Switch-glas kan benyttes i mange forskellige områder og rum. F.eks. på kontorer kan løsningen installeres som skillevægge ved opdeling af rum - og på den måde skabe mødelokaler og kontorer, der skifter fra åbne til uigennemsigtige miljøer på et splitsekund.

Glasdøre kan leveres med en automatisk hæve/sænke lydskinne, testet for for øget lydtæthed. Glasdørene fås både med elegante hængsler i top og bund eller i en slank alu - karmkonstruktion.

Profiler

Profilerne er slanke så glassets flotte egenskaber er i fokus. Profilerne til glasvægssystemet er udviklet, så det er let for dig at montere hele systemet. Der er både faste U-profiler og klikprofiler i L-form, så det er enkelt at få glasset sat op, og samtidig giver det et flot og elegant finish.

Vores glasvægge er CE-mærket og opfylder gældende normer og krav

Når vi tilbyder glas til kontor og hjem, sørger vi for den bedste sikkerhed. Derfor er vores løsninger produceret i sikkerhedsglas. Det vil sige, at vi tilpasser glasset til de enkelte løsninger, hvad enten det er værnglas, skillevægge, glasdøre.