Glasvægge

LE GLAS - Glasvægge

Med glasvægge kan du inddele kontoret i flere rum eller skærme arbejdspladsen af for en del støj. Med klart glas får du en løsning, der tager minimalt lys fra rummet. Hvis du ønsker at skærme af for indkig, kan du i stedet vælge matteret glas. Med en glasvæg og - glasdør fra LE Glas opfyldes alle krav til sikkerhed samt lydkrav der måtte være til glasvæggen samt glasdøren.

Glasvægge fra LE Glas er en komplet løsning, som er hurtig og enkel at montere og fleksibelt, så det kan sammensættes efter ønsker og behov, og det monteres nemt med elegante - profiler og glasdør.  Glasdøre giver et stilrent udtryk og kan fås både med diskrete hængsler i top og bund eller i en slank karmkonstruktion for at øge tætheden. 

 

Personsikret glas

LE Glas glasvægge bliver ordreproducerer. Glasset produceres som personsikret hærdet glas og ofte i 10 mm hærdet glas og samles med en alu ramme. Såfremt der stilles større krav til lydisolering, leveres glasvæggen med lamineret glas der samles i en alu ramme og speciel fugefuge. Vores glasvægge samt glasdøre leveres med elegante hængsler, låsekasse samt greb i aluminium.

 

Glasvæg system til kunde i Ballerup

Glasdøre

Glasdøre kan leveres med en automatisk hæve/sænke lydskinne, testet for for øget lydtæthed. Glasdørene fås både med elegante hængsler i top og bund eller i en slank alu - karmkonstruktion.

Profiler

Profilerne er slanke så glassets flotte egenskaber er i fokus. Profilerne til glasvægssystemet er udviklet, så det er let for dig at montere hele systemet. Der er både faste U-profiler og klikprofiler i L-form, så det er enkelt at få glasset sat op, og samtidig giver det et flot og elegant finish.

 

Glasvæg med aludør Danbolig

CE-mærket og opfylder gældende normer og krav

Når vi tilbyder glas til kontor og hjem, sørger vi for den bedste sikkerhed. Derfor er vores løsninger produceret i sikkerhedsglas. Det vil sige, at vi tilpasser glasset til de enkelte løsninger, hvad enten det er værnglas, skillevægge, glasdøre.