Glasværn

Har du en fransk altan, terrasse eller balkon kan et glasværn være en meget elegant løsning, f.eks. ved at kombinere glas med afrundede fin polereder kanter med rustfri stålstolper samt elegante klemmebeslag og håndlister i ensartet stål eller træ. Flere huse har to etager med åbne og lyse rum. Her er et glasværn den ideelle løsning som afskærmning på 1. salen, da sikkerheden er i orden og lyset ikke hæmmes af en tung konstruktion.

Glasværn til balkon fra LE Glas

Elegant og stilfulde glas-gelændere uden stolpe. Vi fremstiller på dine mål og tilpasset glasværnet som du ønsker det.

 
 
Altanafskærmning fra LE-Glas - Q-ralling

Sikkerhed har højeste prioritet hos LE Glas. All vores produkter fremstilles i henhold til gældende standarder.

Glasværn til trappe

Gratis opmåling og montering til en fornuftig pris!

 

Hos LE Glas tilbyder vi altid gratis opmåling til glasværn.

Det betyder du ikke har ansvaret for målene. Dette er med til at sikre dig et sikkert glasværn som du bliver glad for. Vi kalder det for tryghedsgaranti hos LE Glas. LE Glas tilbyder montering af glasværn i hele Danmark. Vores team af Glarmestersvende er klar til at montere dit nye glasværn.

Glasværn kan også bruges langs trappen indenfor, både som gelænder og til afskærmning af rum under trappen. Det giver ikke kun lys under trappen hvor der normalt vil være mørkt men øger også lysmængden i de rum og niveauer trappen forbinder. Udføres trappens sideafskærmning i glas, som er monteret med klembeslag, kan din trappe få et et let og svævende udtryk.

Du kan vælge imellem almindeligt eller matteret sikkerhedsglas. Matteret sikkerhedsglas er ætset på en måde, så det bliver mindre gennemsigtigt, og der går mindre lys igennem glasset. Matteret glas kan f.eks. anvendes, hvor der er behov for at skærme for ind- og udkig m.v.

Et glasværnsystem fra LE Glas skal først og fremmest forhindre fald, hvor der er risiko for dette. De steder, hvor der er risiko for at falde på grund af niveauforskel på mere end en halv meter (0,5m), designer og monterer LE Glas vores gelændersystemer jvf. BR15 – Bygningsreglementet samt DS/INF 119.

LE Glas anbefaler lamineret sikkerhedsglas, hvor der er hensyn at tage til personsikkerhed. Et glasværn produceret i aluminium eller rustfrit stål med lamineret glas anvendes både ude og inde. Lamineret sikkerhedsglas har et indbygget plastfolie, som fastholder glassplinterne i tilfælde af brud. Da lamineret glas således ikke splintrer, minimeres risikoen for skæreulykker. Lamineret glas anbefales derfor bl.a. hvor børn er i nærheden. Til alle disse glasløsninger, hvor der skal tages hensyn til personsikkerhed, anvender LE Glas 16 mm tykt lamineret sikkerhedsglas Der kan være steder, hvor forholdene kræver tykkere glas eller stærkere konstruktioner.

LE Glas forhandler kvalitets produkter fra Q - Railing Det bedste inden for gelændersystemer: smukt design, fantastisk kvalitet og enestående sikkerhed. Billeder mm er venligst udlånt fra Q - Railing.

Her kan du bestille et gratis konsulentbesøg og få lavet en opmåling