Skydedøre

Få et prisoverslag inden for 24 timer på din nye Skydedør til konkurrencedygtige priser

Vi producerer alle døre på bestilling, så de passer præcist til dit hus. Du kan bestille et tilbud og få et prisoverslag inden for 24 timer, der giver en indikation af prisen på en ny skydedør tilpasset dit hus, inkl. montering og ekstra tilbehør. Vi hjælper dig gerne med et prisoverslag. LE Glas foretager gratis kontrolmåling. Klik her og bestil en gratis opmåling Vi sender vores Vinduesmester. som rådgiver dig om vinduer og døre, foretager opmåling og sender dig et tilbud.

LE Glas udskifter din Skydedør

Der er mange ting at tage stilling til når man køber vinduer eller døre. Lige fra karmdybde, energibesparelse, vedligehold og til flere farver på elementerne. Få den skydedør som passer til din bolig og bestil et gratis besøg af en erfaren konsulent samt et uforpligtende tilbud.

Hvis du ønsker et stort lysindfald og samtidig ønsker nem adgang til terrassen og haven er en skydedør et oplagt valg.

Skydedøren er velegnet som adgang til terrassen fordi den dør man åbner kører sidelæns og ikke fylder ude på terrassen. En skydedør kan produceres i langt større mål end en alm dobbelt terrassedør. Den kan også fremstilles som dobbelt skydedør hvor dørpladerne mødes midt på døren.

Efter ønske kan der vælges iblandt forskelligt tilbehør som f.eks. luftventiler, lydglas, not i karmen til evt lysningsplader, 3-lags termo med mere

Skydedøre fremstilles i plast, træ/alu eller mahogni.

Alt indhold på siden, tekst og billedmateriale er venligst udlånt fra LE Glas' leverandører. Besøg vores leverandører og få inspiration og idéer til nye vinduer og døre:

  • Outrup
  • Velfac
  • Vipo