Solafskærmende ruder

Solafskærmende ruder

Solen giver et godt lysindfald, som bevares i ScanglasPLUS energiruder som LE Glas forhandler. Men der kan være behov for at skærme af for direkte sol, både for at hindre, at lokalet bliver for varmt, og for at hindre reflekser eller blænding fra direkte sollys.

Energiruder med sol afskærmning er belagt med et tyndt lag metal, som bevirker, at solens energi og varme reflekteres på ruden. Det betyder, at der ikke slipper samme mængde varme ind i rummet som ved almindelige ruder. 

Den bedst måde at opnå solafskærmende effekt

Glasset i ScanglasPLUS Solafskærmning termoruder er belagt med et tyndt lag metal, som bevirker, at solens energi og varme reflekteres på ruden, og at der derfor ikke slipper samme mængde varme ind i rummet som ved almindelige ikke-solafskærmende ruder.

Det sparer dig omkostninger til nedkøling og giver dig et bedre indeklima på en varm dag. Udefra vil ruden synes en anelse mørkere end en normal rude, men indefra vil du ikke opleve nogen visuel forskel.

Når solen skal afskærmes

Solen giver et godt lysindfald, som bevares i Energiruder med sol afskærmning. Men der kan være behov for at skærme af for direkte sol, både for at hindre, at lokalet bliver for varmt, og for at hindre reflekser eller blænding fra direkte sollys. Ruder med afskærmning er belagt med et tyndt lag metal, som bevirker, at solens energi og varme reflekteres på ruden. Det betyder, at der ikke slipper samme mængde varme ind i rummet som ved almindelige ruder.

Du får en energirude, der både har en høj isoleringsevne og solafskærmning, så du sparer på varmeregningen om vinteren og eventuelle udgifter til nedkøling om sommeren. Du undgår at trække gardiner for eller lukke persienner, når solen skinner og kan nyde udsigten i stedet

 

Energiruder fra LE Glas leveres med udvendig eller indvendig afskærmning, afhængig af dine behov. Udefra vil ruden synes en anelse mørkere end almindelige ruder, men indefra vil du ikke opleve nogen visuel forskel. Du bevarer lysindfaldet, opnår et bedre indeklima og sparer omkostninger til nedkøling af lokalet.

Fagprofessionel rådgivning, uforpligtende tilbud samt gratis opmåling

LE Glas tilbyder et komplet sortiment af energiruder, der passer til dine særlige behov. 

Ring på telefon nr. 31 34 30 42 og få en snak med en af vores fagfolk. Du kan også udfylde kontaktformuleren  klik her - så ringer vi til dig, helt uforpligtende.