Støjdæmpende ruder

Støjdæmpende ruder

Vi tilbyder støjrådgivning til effektiv støjdæmpning

Du kan vælge mellem ruder med forskellig glastykkelse, ruder med lydlaminat eller vinduer med forsatsrammer. Som den mest simple form for lyddæmpning anbefales divergerende glastykkelser, der reducerer støjniveauet med en mærkbar forskel på ca. 3 dB.

Lydniveauet på skoler, hospitaler, kontorer og andre steder, hvor mange mennesker er samlet, bliver til stadighed højere, og en minimering af støj er afgørende for at sikre et behageligt miljø, hvor det er muligt at koncentrere sig.

 

Lydisolering af eksisterende vinduer

I ældre huse, hvor vinduerne er i god stand, kan det være en udmærket idé at udskifte de gamle runder i forsatsvinduerne med nye støjreducerende ruder, som samtidigt giver en varmeisolerende virkning.

Hvis der er tale om nyere termovinduer i god stand, vil det være muligt at genbruge rammerne og nøjes med at udskifte termoruderne med nye lyddæmpende energiruder og således opnå henholdsvis en varme- og lydmæssig gevinst uden nogen visuel forskel.

Lydisolering - forsatsvinduer

Forsatsvinduer - forsatsrammer monteres med ruder energiglas lydlamineret energiglas eller en dobbelt energitermorude, alt efter hvor meget lyddæmpning der er ønskes. Det bedste resultat opnås med forsatsvinduer med karm, hvor det er muligt at få afstand mellem det yderste vindue og det nye forsatsvindue

Ifølge Miljøstyrelsen er mere end 700.000 boliger belastet med et udendørs støjniveau, som overstiger grænseværdien på 58 dB. Støjniveauet i boliger må ikke overstige 33 dB med lukkede vinduer og åbne ventiler. Meget høj trafikstøj svarer imidlertid til et lydniveau på 70-75 dB, hvilket betyder, at støjniveauet skal reduceres med 40-45 dB.

Fagprofessionel rådgivning, uforpligtende tilbud samt gratis opmåling

LE Glas tilbyder et komplet sortiment af energiruder, der passer til dine særlige behov. 

Ring på telefon nr. 31 34 30 42 og få en snak med en af vores fagfolk. Du kan også udfylde kontaktformuleren  klik her - så ringer vi til dig, helt uforpligtende.