Udskiftning af vinduer og døre

Vinduesmester LE Glas er eksperter i renovering og udskiftning af døre og vinduer

Det er en investering at få renoveret sine Vinduer og døre. Derfor er det vigtigt at vælge døre og vinduer, der både passer til husets overordnede stil, og opfylder de nye krav til energibesparelser. Der er mange penge at hente på energibesparelser ved renovering eller udskiftning af vinduer & døre samt gamle termoruder, til nye varmeeffektive lav energiruder.

Renovering vinduer og døre

Fordelen ved at renovere døre og vinduer, frem for at udskifte, er, at du genbruger rammerne, og dermed bevarer ejendommens udtryk. Det kan naturligvis kun lade sig gøre, hvis rammerne er sunde, og fremstår uden svamp og råd.

Skal du have renoveret dine døre eller vinduer, kan vi tilbyde flere forskellige løsninger. Vi kan bl.a. udskifte termoruder, glaslister, tætningslister, dørhængsler samt vinduesbeslag.

Bestil et uforpligtende tilbud på renovering

Du er velkommen til at Kontakt os hvis du har spørgsmål eller behov for rådgivning om nye døre og vinduer. Vi tager os gerne tid til en snak om dine ønsker og forventninger, så vi bedst muligt kan vejlede dig og finde den helt rigtige løsning til dig.

Nye Vinduer & døre

Hvis dine vinduesrammer ikke er sunde, bør du altid udskifte dine døre og vinduer. Uanset dine rammers stand kan det være en overvejelse værd at få døre og vinduer udskiftet, f.eks. hvis du ønsker at opnå en løsning, der er vedligeholdelsesfri, eller hvis du ønsker et mere moderne udtryk til din bolig.

Ved udskiftning kan vi tilbyde levering og udskiftning af vinduer og døre i høj kvalitet fra landets førende producenter. Vi er professionelle, faguddannede vinduesmesstre og glarmestre med stor erfaring inden for vinduer og døre. LE Glas er specialiseret i individuelle dør- og vinduesløsninger, der tilpasses efter din bolig og de ønsker og behov, du har som kunde.

Vi bistår dig i hele processen med både opmåling, rådgivning om energibesparende glas, bestilling og montering af nye vinduer og døre, samt afmontering og bortskaffelse af dine gamle vinduer og døre.

Bestil et uforpligtende tilbud på nye vinduer & døre

Klik på den ønskede model af vinduer eller døre, og bestil et tilbud ved at udfylde blanketten. Eller klik på den tværgående bjælke til højre og lad LE Glas bistå dig med rådgivning om de modeller, du kan vælge. LE Glas afgiver uforpligtende tilbud, og foretager altid gratis kontrolmåling

Her kan du bestille et gratis konsulentbesøg og få lavet en opmåling