Velfac – vinduer og døre olde version

Vinduesmester LE Glas er specialister i Velfac vinduer og døre med årelange erfaring inden for vindues montering. Sammen med Velfac tilbyder vi et bredt udvalg af energimærkede klassiske vinduer, moderne vinduer, træ/alu vinduer og døre med 10 års garanti.

Vinduer har stor betydning for din boligs stil, indeklima, holdbarhed og ikke mindst værdi. Derfor er det en stor beslutning at skifte vinduer.

Trævinduer

Trævinduer

Trævinduer med masser af fordele Vinduer i træ er smukke og er meget anvendt i byggeri fra 60'erne, 70'erne og 80'erne. Med VELFAC Ribo kan du nemt skifte vinduer og bibeholde stilen.  

Træ/Alu vinduer

Træ/Alu vinduer

Med vinduer i træ/alu får du en holdbar løsning, der ser smuk ud år efter år. Der er minimal vedligeholdelse og du kan bruge din tid på andet end at male.  

Moderne vinduer

Moderne vinduer

Moderne vinduer  Unikt design med meget enkle og stramme linjer. VELFAC 200 ENERGY er Vlefac moderne vinduesserie, som er kendetegnet ved sit helt unikke minimalistiske udtryk med smalle rammer. Et design der passer godt til moderne dansk bygg [...]

Klassiske vinduer

Klassiske vinduer

KLASSISKE VINDUER GIVER BOLIGEN KARAKTER Du kan sagtens bibeholde det autentiske design, hvis du skal have nye vinduer og har en klassisk bolig, der kræver klassiske vinduer.   Klassiske vinduer understøtter ældre bygningers oprinde [...]

Gratis vindueskonsulent fra LE Glas

LE Glas har gennem mange år monteret vindues/dør-løsninger og er godt rustet til at kunne rådgive dig, så du får den løsning, der passer bedst til dit hus. LE Glas tilbyder gratis hjælp til opmåling af dine døre og vinduer.

Få et tilbud på dine vinduer og døre fra LE Glas

LE Glas fremviser eksempler på de typer vinduer eller døre, du ønsker, og kommer med råd og vejledning i, hvilke typer der passer bedst til dit hus. Der laves der en komplet opmåling af alle vindues- og dørhuller, og fremsendes tilbud i de ønskede typer og farver.

Her kan du bestille et gratis konsulentbesøg og få lavet en opmåling

VELFAC er en anerkendt og veletableret international virksomhed med over 50 års erfaring med salg af stilrene og unikke vindues- og facadeløsninger i tidssvarende materialer af høj kvalitet. VELFAC er kendt for kvalitetsprodukter og produktudvikling med fokus på energi- og miljørigtige løsninger til nybyggeri og renovering af moderne og klassiske byggerier.

VELFAC udvikler, producerer og markedsfører facadevinduer og -systemer i unikke konstruktioner af træ, aluminium og komposit-profiler. Alle produkter er udviklet til at få størst muligt udbytte af det naturlige dagslys, og med funktionalitet og design i højsædet.

Billedet og indhold på denne side er venligt udlånt til LE Glas af VELFAC. For yderligere oplysninger om VELFACs produkter henvises til www.velfac.dk