Vinduer & døre

Vinduesmester LE Glas monterer og forhandler vinduer og døre i høj kvalitet fra landets førende producenter: Outrup vinduer, Velfac vinduer. Vi er professionelle, faguddannede glarmestre og tømrer med stor erfaring inden for vinduer og døre. LE Glas er specialiseret i individuelle dør- og vinduesløsninger, der tilpasses efter din bolig og de ønsker og behov du har som kunde.

Vi bistår dig i hele processen med både opmåling, rådgivning om energibesparende glas, bestilling og montering af nye vinduer og døre, samt afmontering og bortskaffelse af dine gamle vinduer og døre. 

Bestil et uforpligtende tilbud på nye vinduer & døre

Klik på den ønskede vinduesleverandør, og bestil et tilbud ved at udfylde blanketten. Vinduesmester LE Glas bistå dig med rådgivning om de modeller, du kan vælge. LE Glas afgiver uforpligtende tilbud, og foretager altid gratis kontrolmåling.

LE Glas tilbyder et bredt udvalg af energimærkede klassiske vinduer, moderne vinduer, træ/alu vinduer og døre med 10 års garanti. Vinduer har stor betydning for din boligs stil, indeklima, holdbarhed og ikke mindst værdi. Derfor er det en stor beslutning at skifte vinduer.

LE Glas står helt på din side, og rådgiver dig gennem hele fasen fra hvilken type materiale, der opfylder dine ønsker for design, vedligehold og energirigtighed, til hvilken type tilbehør der matcher dine ønsker. Materialemuligheder for rammer findes i form af træ, træ/alu eller komposit. Vi rådgiver dig om materialerne, og hvad der passer til dit hus.

LE Glas rådgiver desuden om tilbehøret: Grebstype, åbningsindstillinger, børnesikring og sikkerhedspakker i det hele taget. Har du stilmæssige ønsker eller særlige behov for sikring af dit hjem? Eller overvejer du, hvor meget rent faktisk kan spare i energiomkostninger? Så rådgiver LE Glas dig også om tilbehør og glastyper.

Billedet på denne side er venligt udlånt til LE Glas fra vores samarbejdspartner VELFAC, Outrup.

Outrup Velfac